FORGOT YOUR DETAILS?

Agora

10,00 IVA inc.

Categoria: Artista: Charlie Undershaw

Otras plataformas de venta:

Descripció

Format: Digipack díptic

Charlie Undershaw presenta Àgora, un primer LP amb homenatge al jazz brasiler. L’àlbum, format per 13 cançons, inclou dos poemes de Fernando Pessoa i una gran presència del  portuguès en les seves lletres.

Charlie Undershaw, el projecte musical de Carles Marín de Miguel, compositor i intèrpret nascut a València i establert a Vila-real (Castelló), llança el seu primer LP, Agora (Ara). El disc, que veurà la llum el proper 25 de juny, fa un recorregut pels sons de l’jazz brasiler. Ha estat produït i arreglat per Ricardo Belda, un dels més prestigiosos pianistes de jazz a Espanya, i enregistrat a l’estudi BSO Produccions.

Es tracta de 13 cançons, deu d’elles cantades en portuguès, dues en anglès i una instrumental. L’idioma predominant no és fruit de la casualitat, sinó de l’estada de l’compositor a Coimbra, Portugal, aprenent l’idioma i, amb les directrius d’un guitarrista brasiler, qui li va ensenyar a tocar la guitarra de la manera característica d’aquest país. Charlie Undershaw presenta aquest 11 de juny, com a avançament, el tema “Muntanya ou serra”, una cançó el títol està dedicat a la seva dona, Montserrat, i la lletra parla del seu fill, Joan.

Gairebé la totalitat de les lletres de les cançons són pròpies exceptuant dos temes amb que reprodueixen poemes de poeta portuguès Fernando Pessoa i una cançó instrumental. En elles, el compositor fa l’ullet a la cultura lusitana. En aquest últim i lluminós treball destaca el talent dels cèlebres músics que hi participen: Lucho Aguilar a l’contrabaix, Arantxa Domínguez en els cors, Tico Porcar a la bateria, Víctor Jiménez a l’saxo i Pepe Saragossa a la trompeta.

Cançons intimistes que parlen dels grans temes universals

“Agora” no és el primer treball de Charlie Undershaw, al març de 2019 publica el seu primer EP homònim escrit en anglès i constituït per cinc cançons de so pop. La seva formació en filosofia i els seus referents musicals han fet d’ell un músic intimista que aborda temes com el pas de el temps, la persecució dels somnis, les passions humanes, les relacions personals o l’autoconeixement.

 

Les seves influències han anat evolucionant des del pop independent, la música clàssica, el jazz i els ritmes cubans i brasilers, que enalteix en aquest primer LP.

TOP