FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

November Sky

12,10 IVA inc.

Categories: , Etiqueta: Artista: Luna Cohen

Otras plataformas de venta:

Descripció

Luna Cohen presenta el seu quart àlbum “November Sky“, un fascinant projecte multicultural amb músics del Regne Unit i Brasil. Després d’iniciar la seva trajectòria professional a Catalunya, Luna Cohen (Belo Horizonte) s’estableix a Londres on porta des de finals de l’any 2014 actuant en diverses sales, clubs i teatres, i treballant en nous projectes amb múltiples artistes de l’escena del jazz i world music del Regne Unit.

November Sky (Temps Record, 2016) és una representació extraordinària del continu viatge musical de Luna Cohen, basat en una àmplia gamma d’influències que oscil·len entre el jazz, el pop, la salsa i l’afrobeat, sempre mantenint un sabor genuïnament brasiler. Un treball meravellós cantat en portuguès i anglès. Cançons originals, plenes de sentiment que dibuixen paisatges del creixement d’una artista que canta les seves aspiracions, esperances i nostàlgies.  En aquest nou album l’acompanyen  Rob Luft a la guitarra elèctrica, Jurandir Santana a la guitarra acústica i viola caipira, Sam Watts al piano i teclats, Tony Cruz al baix,  Ed Moreira a la bateria, James Copus a la trompeta i flugelhorn, Alan Souza a la percussió i Gabriel Grossi a l’harmònica.

El disc, coproduït per Luna Cohen i Temps Record, ha estat enregistrat i mesclat als estudis de Temps Record (Terrassa) per Josep Roig i Eric Roldan, a Resident Studios (Londres) per Andy Rugg, a Estudio Fibra (Rio de Janeiro) per Daniel Musy. El mastering ha estat realitzat per Sean Magee als Abbey Road Studios de Londres.Luna Cohen presenta su cuarto album “November Sky”, un fascinante proyecto multicultural con músicos del Reino Unido y Brasil. Tras iniciar su trayectoria profesional en Cataluña, Luna Cohen (Belo Horizonte) se establece en Londres donde lleva desde finales del año 2014 actuando en varias salas, clubs y teatros, y trabajando en nuevos proyectos con múltiples artistas de la escena de jazz y world music del Reino Unido.

November Sky (Temps Record-2016) es una representación extraordinaria del continuo viaje musical de Luna Cohen, basado en una amplia gama de influencias que oscilan entre el jazz, el pop, la salsa y el afrobeat, siempre manteniendo un sabor genuinamente brasileño. Un trabajo maravilloso cantado en portugués e inglés, canciones originales llenas de sentimiento que dibujan paisajes del crecimiento de una artista que canta sus aspiraciones, esperanzas y nostalgias. En este nuevo álbum la acompañan Rob Luft en la guitarra eléctrica, Jurandir Santana a la guitarra acústica y viola caipira, Sam Watts al piano y teclados, Tony Cruz al bajo, Ed Moreira a la batería, James Copus a la trompeta y flugelhorn, Alan Souza en la percusión, y Gabriel Grossi en la armónica.

El disco, coproducido  por Luna Cohen y Temps Record, ha estado grabado y  mesclado en los estudios  de Temps Record (Terrassa) por Josep Roig y Eric Roldan, enResident Studios (Londres) por Andy Rugg, en Estudio Fibra (Rio de Janeiro) por Daniel Musy. El mastering ha estado realizado por  Sean Magee en los Abbey Road Studios de Londres.

 

TOP