FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Que ens tornin els diners

Otras plataformas de venta:

Descripció

Enmig d’una pandèmia, la crisi climàtica, el gairebé col·lapse del capitalisme occidental, la corrupció, el preu dels pisos, la llum, l’espectacle de la política, etc, etc…. sorgeix -a mode de resposta i alhora de fugida- el disc “Que ens tornin els diners” de Narcís Perich, el seu vuitè disc i segurament el més contundent i reivindicatiu de la seva carrera. El seu disc més obertament pop i de guitarres elèctriques i cançons directes.

Les cançons s’ha anat gravant entre el març i l’agost de 2021, als estudis Infusiones Musicales del Masnou, amb Jordi C. Corchs. És un disc de banda, amb Mark Ullod a la bateria, Dani R. Jones al baix, i Marc Blanch i Marc Marés a les guitarres elèctriques. Tot i que 4 de les cançons estan gravades integrament pel propi Perich, a més de totes les veus del disc, guitarres acústiques, elèctriques, teclats i percussions. També Pere Galceran participa com a baixista en dues cançons (“Llim i Llo” i “Atac a la institució”)

La producció ha anat a càrrec de Perich amb el suport de Corchs (tècnic), Marés, Jones, Blanch i Ullod (músics).

També totes les lletres i músiques del disc són de Narcís Perich, amb l’excepció de dues lletres fetes a mitges amb Xavi Soler: “Atac a la institució” i “Divendres”, aquesta última dedicada al pare de Perich que va morir al principi de la pandèmia.

TOP