FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Un mirall dins la butxaca

Otras plataformas de venta:

Descripció

Format digital

L’Anila Padrós és una cantant i compositora catalana que busca en l’art l’oportunitat de canviar la mirada. Estudiant de música des de ben petita i recorrent escenaris com a corista des dels 12 anys, comença a compondre en els seus moments de reflexió i intimitat amb la guitarra.

Aquesta tardor llança “Un mirall dins la butxaca”, el seu primer EP, i ho fa com qui es presenta al món, per qui vulgui descodificar-la. Les cançons són plenes d’olors, d’espais i de símbols que deixen a qui les escolta la oportunitat de construir-hi un imaginari. I és que el disc és precisament això; un mirall dins la butxaca, un reflex d’ella mateixa i de qui vulgui posar-s’hi davant.

Neix envoltada de música a la Garriga, on comença la seva formació i descobreix el seu amor per l’art i la creació. L’any 2015 passa a formar part de la companyia de la cantant infantil Dàmaris Gelabert, amb qui recorrerà grans escenaris arreu de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, com ara el Teatre Victòria de Barcelona, el festival Acústica de Figueres o l’escenari oficial d’Òmnium Cultural la Diada de l’11 de Setembre.

L’Anila inicia el seu projecte acompanyada de músics amb qui ha crescut els últims anys. Compta amb el Martí Ventura als teclats, l’Alfons Bertran a la percussió, la Laia Martínez com a cellista i el Carles Gallego com a baixista i productor. Ella és la encarregada de la composició i lletra, arranjaments, veus i guitarres dels temes.

“Un mirall dins la butxaca” és la oportunitat d’omplir de records un EP de 4 temes. D’omplir els símbols de les teves històries o d’interpretar-los i buscar l’Anila al fons. És el lloc on reconèixer- se, on parlar de tot allò que és difícil dir amb paraules i de brindar a qui l’escolti l’emoció de jugar a descobrir-se.

TOP