FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Linfa

10,00 IVA inc.

Categoria: Artista: Dwayna

Descripció

Quart àlbum de l’artista Dwayna, el primer integrament de piano, amb peces que van des dels artistes més clàssics com Chopin o Mendelssohn, amb variacions i visions de la mateixa artista d’aquestes mateixes cançons de sempre, i peces compostes per ella.

La cançó triada per a el videoclip, és “Horse Tail” (Cua de Cavall) (Cascada), aquesta peça que és troba sencera al disc “Linfa”, és la transformació d’una mateixa cançó que va néixer quan era petita i que s’ha anat transformant i treballant fins avui.

El videoclip, va ser gravat íntegrament a la Vall d’Aran (just abans del confinament pel Covid) exactament en els Paratges de la Bassa d’Oles i Saut deth Pish, un paradís on l ‘aigua sempre és present, pateix le transformacions més dràstiques, passant per totes les seves fases visibles a tots els veïns i turistes que visitar anualment la nostrea estimada i paradisíaca Vall.

“Igual que la vida, Linfa vol dir aigua i està connectat a la vida per el seu sistema limfàtic, d’aquí el nom del disc, on la meva única pretensió és fer-vos volar lluny d’on estigueu i us transporteu a través de la música per diferents estats i paratges igual que fa l’aigua. “

TOP