FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

La Malaguenya

Categoria: Artistas: Jonatan Penalba , Christian Penalba

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

“La Malaguenya” és una cançó inspirada en la peça tradicional de la Malaguenya de Corbera, però amb la lletra modificada per Tesa, la rapera d’Almusssafes. Així, el tema esdevé un himne a la llibertat afectiva i sexual, sense límits imposats per valors morals repressius i antiquats. I al mateix temps, també és un crit contra tota classe de discriminacions i agressions que pateix el col·lectiu LGBTQI+.

Aquesta cançó cal sumar-la al treball que en els últims anys han fet els cantants valencians Jonatan Penalba i Christian Penalba. Així, Jonatan va publicar l’any 2018 el seu primer disc, “De soca-rel”. El va seguir Christian en gener de 2020, quan va debutar amb “Canvis”. I en juliol del mateix any Jonatan va editar el seu segon treball, “Reversions“, que va resultar guanyador del Premi Carles Santos de la Música Valenciana en la categoria de Fusió i mestissatge.

El tema ha estat produït per Pere Ródenas, que també toca guitarres i teclats. La resta d’artistes que han intervingut, a part dels GERMANS PENALBA a les veus, han estat Josep Bas (bateria), Xus Belda (percussió), David Borja (baix elèctric), Raül Garcia (trompeta) i Tony Molina (trombó). La cançó s’ha masteritzat en els estudis londinencs d’Abbey Road, i serà publicada pel segell Temps Record.

Plataformes principals:

https://orcd.co/lddbarp

TOP