FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Lligadetes amb un fil

12,10 IVA inc.

Categoria: Artista: Corrandes són corrandes

Otras plataformas de venta:

Descripció

Hi ha barbaritats, potser veritats, que només es poden dir cantant. Els versos creats al moment són la clau de Corrandes són Corrandes, una companyia dedicada a la cançó de text improvisat que acaba d’acomplir un repte: traslladar a un enregistrament discogràfic l’emoció de la creació espontània a partir de tonades tradicionals de la Catalunya Vella.

El disc “Lligadetes amb un fil” (Temps Record, 2017) ha sigut fet pels músics del grup: Anaís Falcó, Christian Simelio, Gerard Díaz i Marc Torrent. I ha comptat amb la col·laboració de Josep Casadevall “Carolino”, Xavi Cols, Josep Maria Ribelles, Francesc Tomàs “Panxito” i Pau Vinyoles (tècnic de so que ha realitzat al disc, a la vegada).

Corrandes són Corrandes neix el 2013 amb la il·lusió de generar una proposta d’escenari amb la cançó improvisada. El 2014 va guanyar el premi “L’Hermós” de Palafrugell i el 2015 van ser seleccionats com a companyia pel cicle “Biblioteques amb DO”. Han participat a diferents cicles de concerts i han estrenat els seus espectacles en espais de prestigi catalans. Avui el seu ventall d’espectacles és ampli, i a més de les seves propostes de concert també disposen d’una proposta de dinamització de ball català. A la vegada, també realitzen tallers diversos. La música tradicional és el jou per tal de crear, el vers improvisat una especialitat i el bon gust de transmetre-ho una realitat.

TOP