FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Miralls

15,00 IVA inc.

Categories: ,

Otras plataformas de venta:

Descripció

LAIA BOIXADÓS  “MIRALLS” (Temps Record, 2019).

Laia Boixadós és cantant des de fa més de 20 anys i directora de l’escola de música en anglès ”Voice Up!” de Manresa. Diplomada en “Grau Mig de música moderna i Jazz” a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Convervatori del Liceu de Barcelona. Llicenciada en CWP per la Berklee College of Music, USA.

“Miralls”  (Temps Record, 2019) és un llarg viatge en el temps, un disc de temes propis composats, arranjats i produïts entre pop, jazz, funk i góspel en català i anglès.

I com si d’un mirall es tractés, aquest Miralls és un pas per la vida de la Laia i per diverses vivències així com l’alegria, la tristesa, l’amor, el desamor, l’aferrament, els aprenentatges i el deixar anar…

Miralls és una forma de viure, de reflexar-se un mateix en els altres, on tota persona que coneixem al llarg de la nostra vida és un reflexe de nosaltres mateixos en tots els sentits.

Els músics que l’acompanyen a “Miralls” són:

Leo Tejedor – guitarra

Carles Sanz – piano i teclats

Pep (Pepsi) Vall – baix

Oriol Cot – batería

Xavi de la Salud – trompeta

Joel Sempere – saxo

Anna Serra – coros

Francesc Abril – coros

*

Damià Capella – mànager

productions@voiceupmusic.com

damcapella@gmail.com

 

Facebook: https://www.facebook.com/laiaboixados

Instagram: @laia_boixados_singer

 LAIA BOIXADÓS “Miralls” (Temps Record, 2.019)

Laia Boixadós es cantante desde hace más de 20 años y directora de la escuela de música en inglés “Voice Up!” de Manresa. Diplomada en “Grado Medio de música moderna y Jazz” en el Aula de Música Moderna y Jazz del Convervatori del Liceo de Barcelona. Licenciada en CWP por la Berklee College of Music, USA.

“Miralls” (Temps Record, 2019) es un largo viaje en el tiempo, un disco de temas propios compuestos, arreglados y producidos entre pop, jazz, funk y góspel en catalán e inglés.

Y como si de un espejo se tratara, este “Miralls” es un paso por la vida de Laia y por diversas vivencias así como la alegría, la tristeza, el amor, el desamor, el apego, los aprendizajes y el dejar ir …

Espejos es una forma de vivir, de reflejarse un mismo en los demás, donde toda persona que conocemos a lo largo de nuestra vida es un reflejo de nosotros mismos en todos los sentidos.

Los músicos que lo acompañan en “Espejos” son:
Leo Tejedor – guitarra
Carlos Sanz – piano y teclados
Pep (Pepsi) Vall – bajo
Oriol Cot – batería
Xavi de la Salud – trompeta
Joel Sempere – saxo
Anna Serra – coros
Francisco Abril – coros
*
Damià Capilla – manager
productions@voiceupmusic.com
damcapella@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/laiaboixados
Instagram: @laia_boixados_singer 

 

TOP