FORGOT YOUR DETAILS?

2

12,00 IVA inc.

Categories: ,

Otras plataformas de venta:

Descripció

“2” és el segon disc de saxofonista Miguel de la Gemma, igual que en el seu primer disc Arcanos (2017), “2” consta d’una peça central “Suite de la deshonra humana” que recorre emocions lligades a la pitjor cara que com espècie la humanitat mostra davant d’altres animals, el món vegetal, la nostra ànima i els nostres propis germans i germanes.

També trobem les següents tres peces soltes: “Entrando en los cielos”, “Seres de Luz” i “Mystic Blues”. Finalment, se’ns presenta una emotiva cançó interpretada per la veu de Blasa Sáez, “Balada de Guerra”, una peça escrita per Àngel Barceló, estant pres durant la Guerra Civil.

En definitiva, és un disc profund i enèrgic on cada membre de la banda maneja un alt grau de llibertat creativa i una destresa tècnica excepcional. La suma d’aquests músics, sota les idees del líder del grup, donen com a resultat un viatge sorprenent que satisfarà tant als amants del jazz més ortodoxes com a aquells afins a les estètiques més avantguardistes.

L’elenc de músics conté noms amb trajectòries artístiques reconegudes internacionalment: Borja Barrueta, Julián Sánchez, Víctor Correa, Cuni Mantilla, Blasa Sáez, Jesús Santiago i Mario Alonso són, al costat de Miguel de Gemma, els membres d’aquest grup.

Miguel de Gemma destaca com un compositor i arranjador arriscat, inconformista i audaç, capaç de filar un so singular, de colors subtils, que ens condueix a un viatge estètic variat. El resultat és un tapís harmoniós, d’elements enfilats de manera extraordinària.

Miguel de Gemma, Saxos alto y soprano

Julián Sánchez, Trompeta y pequeña percusión

Víctor Correa, Trombón y tuba

J.M. Pedraza “Petaca”, Piano

Mario Alonso, Guitarras eléctrica y española

Cuni Mantilla, Contrabajo

Jesús Santiago, Percusión

Borja Barrueta, Batería

Blasa Sáez, Voz en tracks 2 y 8

TOP