FORGOT YOUR DETAILS?

Calidoscòpic

10,00 IVA inc.

Categoria: Artista: AnthusAnthus

Otras plataformas de venta:

Descripció

Tot un món a través d’un calidoscòpic…

“M’agrada observar el món que m’envolta, el veig vestint-se d’una multitud de realitats que se sobreposen l’una al d’amunt de l’altra, com capes, vidres i miralls que reflecteixen la nostra existència i en els quals interpretem com som o com voldríem ser… I si canviéssim l’angle des d’on ens estem observant? Cal coratge per fer-ho… Res és estàtic, res no és el mateix que era abans i no serà el mateix d’aquí a uns instants. La llum que ens envolta es transforma, les nostres realitats canvien i ens donen com a resultat una amalgama de possibilitats, un continu d’alternatives en moviment. Cal atrapar-les! La nostra existència fluctua segons com ens incideixi la llum, segons l’angle amb el qual estiguem observant, i, no cal dir, des del qual ens estiguin mirant…”, explica Anthus.

I així també és “Calidoscòpic”, el nou tercer treball d’Anthus. Un disc eclèctic, polièdric, amb molts significats i moltes influències, des del jazz més clàssic al contemporani, passant pels sons més variats, des de la Mediterrània al rap. Com sona tot això? Què tenen en comú? Un amor immens per la música i per les ganes de fer música.

“Calidoscòpic” és, en definitiva, una celebració de la diversitat, del canvi i de l’evolució.

Amb aquest nou treball, Anthus porta el seu estimat jazz als límits per explorar nous terrenys. La seva veu no serveix només per a cantar, sinó que esdevé un instrument més, com ara la bateria, el piano, el contrabaix o la trompeta. I és que amb “Calidoscòpic” estem davant d’un veritable i honest jazz d’autor, amb una clara vocació innovadora i una forta voluntat de sorprendre i d’agradar a tot aquell que escolti els 10 temes que componen el disc. Quatre són instrumentals, quatre estan cantats en català, un en anglès i un altre en una llengua inventada, fruit de la fusió entre català, sicilià, francès i napolità.

Benvinguts al món calidoscòpic d’Anthus. Gaudiu del viatge!Todo un mundo a través de un caleidoscopio …

“Me gusta observar el mundo que me rodea, lo veo vistiéndose de una multitud de realidades que se sobreponen una al de arriba de la otra, como capas, cristales y espejos que reflejan nuestra existencia y en los que interpretamos como somos o como quisiéramos ser … Y si cambiáramos el ángulo desde donde nos estamos observando? Hace falta coraje para hacerlo …

Nada es estático, nada es lo mismo que era antes y no será el mismo dentro de unos instantes. La luz que nos rodea se transforma, nuestras realidades cambian y nos dan como resultado una amalgama de posibilidades, un continuo de alternativas en movimiento… Hay que atraparlas!

Nuestra existencia fluctúa según como nos incida la luz, según el ángulo con el que estemos observando, y, por supuesto, desde el que nos estén mirando … “, explica Anthus. Y así también es “calidoscòpic“, el nuevo tercer trabajo de Anthus. Un disco ecléctico, poliédrico, con muchos significados y muchas influencias, desde el jazz más clásico al contemporáneo, pasando por los sonidos más variados, desde el Mediterráneo al rap. Como suena todo esto? ¿Qué tienen en común? Un amor inmenso por la música y por las ganas de hacer música.

Calidoscòpic” es, en definitiva, una celebración de la diversidad, del cambio y de la evolución.

Con este nuevo trabajo, Anthus lleva su estimado jazz a los límites para explorar nuevos terrenos. Su voz no sirve sólo para cantar, sino que se convierte en un instrumento más, como la batería, el piano, el contrabajo o la trompeta. Y es que con “calidoscòpic” estamos ante d’un verdadero y honesto jazz de autor, con una clara vocación innovadora y una fuerte voluntad de sorprender y de agradar a todo aquel que escuche los 10 temas que componen el disco. Cuatro son instrumentales, cuatro están cantados en catalán, uno en inglés y otro en una lengua inventada, fruto de la fusión entre catalán, siciliano, francés y napolitano.

Bienvenidos al mundo caleidoscópico de Anthus. Disfrute del viaje!

TOP