FORGOT YOUR DETAILS?

Hoy

Categoria: Artista: Zazu

Otras plataformas de venta:

Descripció

Zazu presenta la seva cançó més personal, en la seva llengua materna (castellà). Una composició amb una lletra que reflecteix el moment que està vivint.

Una alegre reivindicació sobre les seves vivències més especials, sempre en l’estil positiu que la caracteritza. Acompanyada pel seu quintet dixie/swing, es tracta d’un tema amb ritme per als ballarins dels estils més vintage i els oients més amants dels anys 30 i 40, tan de moda ara mateix.

Hoy “és l’avançament del nou àlbum S(w)inging Life (Temps Record 2021). Enregistrat el setembre de 2021, als estudis Temps Record de Terrassa i Bucbonera Records de Caldes de Montbui, S(w)inging Life, com el seu títol indica, és un cant a la vida, a ritme de swing. Les cançons estan escollides per les seves relacions i referències a experiències de la pròpia vida (amors, desamors, reflexions, alegries, tristeses…)

S(w)inging Life” està compost per versions de cançons del panorama pop-rock espanyol dels anys 80 (Los Secretos, Alaska, Los Ronaldos, etc.) arreglades, per descomptat, a l’estil swing més clàssic, que sempre caracteritza Zazu.

A més, el disc inclou diverses composicions pròpies, que en el seu estil lúdic alhora que íntim, tornen a sorprendre’ns, com ja ho van fer les cançons del seu anterior treball.

Músics participants

Zazu torna a ser la veu, en la seva manera més clàssica de cantar jazz, i està acompanyada per la seva meravellosa banda de sempre, formada pels millors especialistes en el panorama del swing català: el clarinetista Juli Aymí, el pianista Jordi Berni, el bateria Olivier Roque i el contrabaixista Nicolas Mellon

Per què “Hoy”?

Hoy és una proposta amena, tant per als que ja coneixen aquesta música com per als que encara no són amants del jazz. Convida a ballar i a taral·larejar la seva tornada contagiosa i és, a més, un cant a la superació. Transmet el missatge que avui tot és millor que ahir i convida a viure la vida sense buscar l’aprovació dels altres i sense parar atenció a què diran.

És un reflex de les històries sobre la vida que recull S(w)inging Life, a ritme de swing i molt fidel al lema de Zazu: “Always Smile”

TOP