FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Jazz Nature

12,10 IVA inc.

Otras plataformas de venta:

Descripció

Txell Sust & August Tharrats Trio és una de les formacions de jazz-blues-swing amb més reconeixement del panorama català. Es professen fidelitat des de 1993, quan s’incorpora la cantant Txell Sust al trio excepcional que obria les jam-sessions tots els dilluns en el mític local Barceloní La Boîte. És a partir d’aquí on el quartet comença la seva historia fins al dia d’avui. Han portat el seu jazz-blues-swing fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris d’Espanya i Europa.

Ara ens presenten el nou Cd “Jazz Nature” gravat amb la formació actual: Nono Fernández al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, després de 14 anys de no fer-ho, però aquest cop han volgut oferir una mica més i aportar el màxim al projecte, escrivint les cançons. L’August ha composat la música i la Txell ha escrit la lletra. Amb les cançons acabades les varen presentar al Nono i el Xavi, i amb l’essencia de les cançons varen anar creant els arranjaments tenint en compte l’estil característic del grup, vestint les peces que finalment varen gravar els dies 18 i 19 de desembre de 2016 als Vertigo Studios de Llinars del Vallès amb Didier Richard i l’assistència de Ferran Donatelli. El Cd s’edita amb la discogràfica Temps Record.

Perque “Jazz Nature”? A l’hora de plantejar la producció executiva del disc i tenint en compte que varen fer els 2 últims Cd’s gràcies a un patrocini, decideixen portar-ho a terme de la mateixa manera i busquen el millor sponsor possible dins el món del jazz actual a casa nostre: el món del cava.
Castell Sant Antoni, és un celler familiar on elaboren petites produccions de caves artesans, on els criteris predominants son l’autenticitat, l’armonia i la qualitat final del producte, per això han vist amb molt bons ulls patrocinar aquest Cd, la seva música destil.la perfectament aquests criteris, de manera que esdevé un maridatge perfecte escoltar-la amb bona companyia tot prenent una bona copa de cava.
Txell Sust: Veu
August Tharrats: Piano
Nono Fernández: Contrabaix
Xavi Hinojoa: Batería

TOP