FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Lyricism on 432HZ – Tuned Tenor Saxophone

9,95 IVA inc.

Categories: , Artista: Iscle Datzira

Otras plataformas de venta:

Descripció

LYRICISM ON 432HZ-TUNED TENOR SAXOPHONE

Comença de forma suau i es va animant molt progressivament. És un CD per escoltar de dalt a baix, per a relaxar-se i centrar-se. Per asseure’s al sofà i no fer res més que escoltar. Perque la música esta viva i no pot morir. Perque el so és música i el so és vibració. Perque la música és vibració i la vibració ho és tot. Tot és música, sóm música, i per tant, tampoc podem morir.
“Jove saxofonista, que ja disposa d’un univers i una maduresa musical remarcables, l’Iscle us farà giravoltar a través dels seus clàssics de jazz revisitats, de les seves improvisacions controlades, i de les seves melodies caracteritzades per una tècnica sense concessió. Un magnífic descobriment, a seguir de prop!”
– Les Musicophages (Toulouse, FRANCE)Lyricism on 432HZ – Tuned Tenor Saxophone

Empieza de forma suave y se va animando muy progresivamente. Es un CD para escuchar de arriba a bajo, para relajarse y centrarse. Para sentarse en el sofa y no hacer nada más que escuchar. Porque la música está viva y no puede morir. Porque el sonido es música y el sonido es vibración. Porque la música es vibración y la vibración lo es todo. Todo es música, somos música, y por lo tanto, tampoco podemos morir. “Joven saxofonista, que ya dispone de un universo y una madurez musical remarcables, Iscle os hará revolotear a través de sus clásicos de jazz revisitados, de sus improvisaciones controladas, y de sus melodías caracterizadas por una técnica sin concesión. Un magnífico descubrimiento, para seguir de cerca!”
– Les Musicophages (Toulouse, FRANCE)

 LYRICISM ON 432HZ-TUNED TENOR SAXOPHONE

It begins gently and it’s getting up very progressively. It’s a CD to listen from the top to the end, to relax and to focus. To seat on the sofa and do nothing but just listen. Because music is alive and cannot die. Because sound is music and sound is vibration. Because music is vibration and vibration is everything. Everything is music, we are music, and therefore, we cannot die either.
“Young saxophonist with already a strong personal universe and a remarkable musical maturity, Iscle will make you twirl with his way to revisit the jazz classic works, his controlled improvisations, and his characterized melodies of an uncompromising technique. A delightful discovery, to be followed closely!”
– Les Musicophages (Toulouse, FRANCE)

TOP