FORGOT YOUR DETAILS?

Mireia canta Feliu

Categoria: Artistas: Mireia Feliu , David Mengual

Otras plataformas de venta:

Descripció

Àlbum digital

La Mireia Feliu i el David Mengual ens presenten l’àlbum “Mireia canta Feliu” (Temps Record, 2021) una proposta molt personal del repertori de la Núria Feliu. En aquest projecte la Mireia ens proposa una nova visió d’aquestes cançons que coneix tan bé, de la mà del reconegut músic de jazz David Mengual.

La Mireia Feliu presenta una revisió del repertori de la Núria Feliu, agafant  les seves cançons i portant-les a territoris sonors molt diferents dels escoltats fins ara. Per a la Mireia, la música de la seva tieta ha format part des de sempre del seu univers  sonor i familiar. En aquest projecte proposa una nova visió d’aquest repertori.

Són cançons conegudes que sonen com a noves cançons. Sense fórmules ni idees  preconcebudes. Sense etiquetes ni llocs on arribar. Són les cançons que cantava la  Núria Feliu. I sonen molt diferent.

El David Mengual ha actuat de catalitzador en aquest viatge musical i ha aportat a  aquestes cançons una nova mirada, fidel a la seva recerca constant per trencar  esquemes tot buscant nous ponts

TOP