FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

So Tender

Categoria: Artista: Jordi Gaspar

Otras plataformas de venta:

Descripció

A la música, com en tot, un ha de saber què vol explicar. Entendre’l. Assimilar-ho. I expressar-ho cosint l’emoció buscada a cada nota i a cada silenci. El músic, compositor i professor Jordi Gaspar (Barcelona, ​​1960) ho ha aconseguit amb ‘So Tender’. El seu tercer treball en format “només de guitarra baixa acústica” i el primer de versions que publica. La presentació de l’àlbum serà el 3 de juny (20h), a la sala T24 del Taller de Músics i el 5 de juliol (20h) a l’Escola Llongueres també de Barcelona.

 ‘So Tender’ el conformen estàndards de jazz i alguns boleros que Jordi ja interpretava abans als seus concerts a manera de “sobretaula” i que han anat “evolucionant” fins a transformar-los en delicatessen. La recepta? “Interpretar-los com si fossin composicions pròpies”. A cada tema treuen el cap “improvisacions en el sentit més jazzístic”, afegeix, així com sentiments, records, vivències i persones que Jordi ens descobreix en la tasca que li vam proposar: desgranar peça a peça. Recomanem escoltar ‘So Tender’ amb aquestes explicacions i gaudir així de tot el seu “imaginari emotiu”.17

I és que per a Jordi Gaspar “la improvisació és com un autoretrat. La teva energia, el teu moment, la fe cega en què el que fas està connectat amb aquesta peça i la teva capacitat d’estar molt atent i acceptar cada frase que facis. La improvisació és veritat” -subratlla-. “Si va bé, la reexposició de la melodia és com una feliç conclusió del procés”

TOP