FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

S(w)inging Life

Categoria: Artista: Zazu

Otras plataformas de venta:

Descripció

Àlbum digital

“S(w)inging Life”, és un cant a experiències que tothom ha viscut a la seva vida. Des de cançons d’amor i desamor (No puedo Vivir sin ti, Echo de menos, Dime que me quieres, Déjame…), passant per històries de superació, o l´empoderament d’una mateixa, (en els temes Días, Hoy, o la versió del conegut tema A quién le importa) “Juntem-nos tots i totes per gaudir de la vida HOY, perquè els DIAS passaran i només es viu una vegada!!”, ens diu la Zazu.

A més, Zazu torna a llençar-se com a compositora, aquesta vegada en quatre dels temes que composen l’àlbum: Hoy (primer single), El swing del jamón (la seva cançó més divertida), Un bolero para Amá (allunyant-se del jazz) y Días. Com a bonus track s’hi inclou un arranjament per a petit grup a capella del tema Agua, com ahomenatge al Pau Donés, interpretat pel grup vocal barcelonès Ol’green (dirigit per la Michele Alderete)

https://orcd.co/wdngmoqIgual que en el seu anterior disc, la banda de músics que participa en aquest projecte està formada pels millors especialistes del panorama del swing català, com ara el clarinetista Juli Aymí​, el pianista Jordi Berni​, o el bateria Olivier Rocque i el contrabaixista Nicolas Mellon​.

“S(w)inging Life” és una proposta per descobrir aquest gènere de jazz a qui no el conegui. I, per als oients més experimentats, s’hi amaguen petites referències a coneguts Standards que hauran de localitzar i gaudir.

Zazu va presentar “S(W)inging Love” el passsat dia 26 de febrer a El Café de l´Aula de Terrassa i també al cicle Dijous Jazz de Can Déu (Barcelona) com un avançament del que es podrà escoltar en el seu llançament.

Link plataformes:  orcd.co/wdngmoq

TOP