FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

A DINS

Categoria: Artista: Anaïs Vila

Otras plataformas de venta:

Descripció

Anaïs Vila i Mazoni presenten conjuntament una col·laboració en un tema inèdit, escrit per l’artista santpeorenca durant el confinament de l’estat d’alarma i produït i gravat pels dos músics cadascú a casa seva.

Ha estat un tema col·laboratiu amb la producció i a la vegada sense artificis. Hem volgut mantenir l’essència d’una gravació feta a casa”, explica Vila, qui amb el tema ja escrit va demanar la col·laboració de Mazoni. Seguint la línia de mantenir un so acústic i casolà, Andreu Moreno hi va afegir la percussió, Gerard de Pablo un sintetitzador i Pep Soler va fer la mescla, tots des de casa seva.

 “A DINS” ja està disponible a totes les plataformes digitals, una cançó fresca i directa i amb la intenció de transmetre ganes de viure.

https://youtu.be/KRtrUsbrj2g

Anaïs Vila y Mazoni presentan conjuntamente una colaboración en un tema inédito, escrito por la cantautora de Santpedor durante el confinamiento del estado de alarma y producido y grabado por los dos músicos cada uno en su casa.

“Ha sido un tema colaborativo con la producción y a la vez sin artificios. Hemos querido mantener la esencia de una grabación hecha en casa “, explica Vila, quien con el tema ya escrito pidió la colaboración de Mazoni. Siguiendo la línea de mantener un sonido acústico y casero, Andreu Moreno añadió la percusión, Gerard de Pablo un sintetizador y Pep Soler hizo la mezcla, todos desde su casa.

“A DINS” ya está disponible en todas las plataformas digitales, una canción fresca y directa y con la intención de transmitir ganas de vivir.

https://youtu.be/KRtrUsbrj2ghttps://youtu.be/KRtrUsbrj2g

TOP