FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Epíleg

Categories: , Artistas: Anaïs Vila , Pantaleó

Otras plataformas de venta:

Descripció

Anaïs Vila i Gerard de Pablo (Pantaleó), en ple procés de creació dels seus tercers discs respectivament, fan un pas més i editen conjuntament quatre temes a duet, després de compartir concerts per escenaris de Catalunya i Balears des del juliol de l’any passat. Un projecte fresc, dolç i intimista on versionen temes dels seus àlbums i els fan brollar conjuntament.
Les cançons de “Fosc, cançons per veure-hi clar ” (Temps Record, 2017), “Entre els dits” (Temps Record, 2015), “L’Apartament” (Petits Miracles, 2017) i “Reina Victòria” (Petits Miracles, 2015) cobren així una interpretació totalment nova.

Després de presentar-lo al Festival Barnasants aquest febrer passat, i de fer el ple en sales com el Voilà (Manresa), l’Heliogàbal (Bcn) o El Celler de les Nenes (Canet de Mar), entre d’altres, finalment el 12 d’abril sortirà “Epíleg” (Temps Record 2019), la versió discogràfica de quatre dels temes que es poden degustar en els seus directes. Produït per Josep Roig i el mateix
De Pablo, aquest curta durada estarà disponible a totes les plataformes digitals i inclou les cançons Pietat Amanda i Martí, de Pantaleó, i But we are still here i Com qui deserta,
d’Anaïs Vila.

La sonoritat enèrgica de Pantaleó i les seves melodies captivadores s’entrellacen amb la veu càlida d’Anaïs Vila, que alhora aporta tot el seu univers de composicions pròpies, escrites entre Catalunya i Liverpool. En els seus concerts acústics, les distàncies entre el públic i els músics s’escurcen. L’Anaïs i el Gerard tenen la capacitat d’anar molt més enllà, creant així una atmosfera potent i sensible, que mai deixa indiferent, i que en aquest EP han volgut experimentar amb la força de les seves veus i dels petits detalls.

TOP