FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Scars. Part 2: Highway

Categories: , Artista: Alex Barat

Otras plataformas de venta:

Descripció

La segona part d’un projecte que barreja la música i el videoclip per visibilitzar el col·lectiu LGBTI+.
Scars és un projecte creat per tres joves: Alex Barat, Carla Molina i Anabel Romero, graduats en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. El projecte està format per tres cançons, cadascuna amb el seu respectiu videoclip, i té l’objectiu de sumar-se al moviment de visibilització del col·lectiu LGBTI+, a més de difondre un missatge d’igualtat i d’autoacceptació d’un mateix.
El juny de 2018 es va estrenar el primer capítol, titulat Escape, el qual servia com a introducció a la història d’Ivy, una noia lesbiana que no se sent conforme amb la seva vida i entorn. Aquesta incomoditat i manca d’autoacceptació li causa una estranya malaltia que li trenca la pell. La cançó de títol homònim
estava escrita i produïda per Alex Barat i interpretada per Sílvia Farrés. Ara s’estrena la segona part: Highway. La història d’Ivy continua i coneix a dues persones que l’ajudaran en el seu procés d’autoacceptació i sanació.

SCARS. PART 2: HIGHWAY és obra de:

ALEX BARAT. Lletra, música i producció musical

CARLA MOLINA. Producció del projecte.

ANABEL ROMERO. Directora, guionista i directora de fotografia.

MARTA SERNA. Directora, guionista i directora d’actors.

DAVID ZAMBUDIO. Productor executiu.La segunda parte de un proyecto que mezcla la música y el videoclip para visibilizar el colectivo LGBTI + .

Scars es un proyecto creado por tres jóvenes: Alex Barato, Carla Molina y Anabel Romero, graduados en Comunicación Audiovisual en la Universidad Autónoma de Barcelona . El proyecto está formado por tres canciones, cada una con su respectivo videoclip, y tiene el objetivo de sumarse al movimiento de visibilización del colectivo LGBTI +, además de difundir un mensaje de igualdad y de autoaceptación de un mismo.El junio de 2018 se estrenó el primer capítulo, titulado Escape, el cual servía como introducción a la historia de Ivy, una chica lesbiana que no se siente conforme con su vida y entorno. Esta incomodidad y falta de autoaceptación le causa una extraña enfermedad que le rompe la piel. La canción de título homònimestava escrita y producida por Alex Barato e interpretada por Silvia Farrés. Ahora se estrena la segunda parte: Highway. La historia de Ivy continúa y conoce a dos personas que le ayudarán en su proceso de autoaceptación y sanación.

 

TOP