FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

I Can’t Wait

Categories: , Artista: Xavier Soranells

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

“I Can’t Wait” és el segon single que també formarà part del àlbum i que ja està disponible a totes les plataformes digitals.

 

El debut discogràfic d’aquest experimentat músic format a Estats Units, indaga en el classicisme del Rock, Blues, Soul i R & B, per crear un nou so Pop d’arrels mediterrànies, dirigit a un públic ampli i heterogeni.

 

Una producció acurada en tots els seus detalls, amb composicions pròpies que rendeixen tribut als grans clàssics com Eric Clapton -del qual es considera deixeble- però amb un estil propi i un missatge que advoca pel canvi davant d’una nova Era.

 

“La idea d’un producte ràpid, fàcil i poc polit és una opció majoritària en la nostra societat de consum efímer, però no és el que busco”, explica Soranells, que ha trigat més de tres anys a culminar la seva feina.

 

L’àlbum, masteritzat als Abbey Road Studios de Londres, veu per fi la llum aquest 2021. En paraules seves: “La música és un forma d’art i la tracta com a tal. Hem cuidat cada petit detall, treballant amb l’estil de la vella escola però amb els mitjans d’avui “.

 

TOP