FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Make a Change

Categories: , Artista: Xavier Soranells

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single digital

Reivindicar el Pop-Blues clàssic i amb un toc mediterrani, és la proposta del guitarrista i cantant barceloní Xavier Soranells en el seu primer treball en solitari “Make a Change”, ja disponible a les principals plataformes.

El debut discogràfic d’aquest experimentat músic format a Estats Units, indaga en el classicisme del Rock, Blues, Soul i R & B, per crear un nou so Pop d’arrels mediterrànies, dirigit a un públic ampli i heterogeni.

Una producció acurada en tots els seus detalls, amb composicions pròpies que rendeixen tribut als grans clàssics com Eric Clapton -del qual es considera deixeble- però amb un estil propi i un missatge que advoca pel canvi davant d’una nova Era.

“La idea d’un producte ràpid, fàcil i poc polit és una opció majoritària en la nostra societat de consum efímer, però no és el que busco”, explica Soranells, que ha trigat més de tres anys a culminar la seva feina.

L’àlbum, masteritzat als Abbey Road Studios de Londres, veu per fi la llum aquest 2021. En paraules seves: “La música és un forma d’art i la tracta com a tal. Hem cuidat cada petit detall, treballant amb l’estil de la vella escola però amb els mitjans d’avui “.

TOP