FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Not Everybody Loves Cheesecake

15,00 IVA inc.

Categories: , Artista: The Perfect Fool

Otras plataformas de venta:

Descripció

The Perfect Fool és el projecte personal d’Albert Alegre, músic terrassenc que va iniciar la seva trajectòria musical l’any 2004 amb el disc homònim “The Perfect Fool”. Un nom que li ha valgut el reconeixement del públic al llarg del temps i que defineix a la perfecció l’essència de les seves cançons.

Les línies melòdiques dels seus anteriors discs (“The Perfect Fool” (2004), “Footprints” (2006) i “Simply therapeutic” (2010)) demostren el treball acurat que amaga cadascuna de les lletres. Un repertori que passeja per tota Catalunya en companyia de la seva banda, composta pel seu inseparable company, el baixista Xavi Isern; el bateria David Garriga i l’Anna Castanyé, teclista i nova incorporació a TPFool.

Amb aquest nou treball, l’Albert destapa la seva cara més revolucionària per mostrar al públic la seva màxima esplendor a dalt i a baix de l’escenari. Un disc doble amb una recopilació de les cançons que ha creat els darrers cinc anys.

 Format: doble CDThe Perfect Fool es el proyecto más personal de Albert Alegre, un músico de Terrassa que inició su trayectoria musical en el año 2004 con el disco homónimo “The Perfect Fool”. Un nombre que le ha valido el reconocimiento del público a lo largo del tiempo y que define a la perfección la esencia de sus canciones.

Las líneas melódicas de sus anteriores discos (“The Perfect Fool” (2004), “Footprints” (2006) i “Simply therapeutic” (2010)) demuestran el meticuloso trabajo que esconde cada una de sus letras. Un repertorio que pasea por toda Cataluña en compañía de su banda, compuesta por su inseparable compañero, el bajista Xavi Isern; el batería David Garriga y Anna Castanyé, teclista y nueva incorporación a TPFool.

Con este nuevo trabajo, Albert destapa su cara más revolucionaria para mostrar al público su máximo esplendor arriba y abajo del escenario. Un disco doble con una recopilación de las canciones que ha creado los últimos cinco años.

 Format: doble CD

TOP