FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Raons

Categories: , , Artista: Anaïs Vila

Otras plataformas de venta:

Descripció

Raons” és el tercer i últim dels senzills que la cantautora bagenca avança, abans de la publicació del seu nou àlbum “Contradiccions”el proper 24 de gener. Després de presentar durant aquesta tardor “Friccions” i “Rerefons”, amb videoclips inclosos, i on ja s’apreciava el canvi sonor de Vila, “Raons” arriba amb un missatge més despreocupat i amb una sonoritat més indie on les guitarres elèctriques marquen el caràcter del tema. La incapacitat d’expressar les emocions i el ventall d’opcions de futur que apareixen després d’una primera trobada, són els temes claus d’aquesta nova cançó. “Raons”estarà disponible a totes les plataformes digitals a partir del 17 de gener.

Produït perAndreu Moreno(Eduard Gener, Clara Peya…) i Pep Soler (Person Person, Hesse…), que també firmen la gravació dels sintetitzadors i Moreno les bateries, s’hi uneixen les guitarres elèctriques de Jordi Bastida(Trau, Els Pets, Carlos Sadness…). Gravat i mesclat a Medusa Estudio Barcelonaaquest estiu per Juanjo Albai Roger Rodés, el disc ha estat possible després d’una exitosa campanya de micromecenatge.

Raons” es el tercer y último de los sencillos que avanza la cantautora catalana, antes de la publicación de su nuevo álbum “Contradiccions”, el próximo 24 de enero. Después de presentar “Friccions” y “Rerefons” durante este otoño, con videoclips incluídos, donde ya se puede apreciar el cambio sonoro de Vila, “Raons” llega con un mensaje más despreocupado y con una sonoridad más indie donde las guitarras eléctricas marcan el carácter del tema. La incapacidad de expresar emociones y la multiplicidad de opciones de futuro que aparecen después de un primer encuentro son los temas clave de esta nueva canción. “Raons”estará disponible en todas las plataformas digitalesa partir del 17 de enero.

Producido por los músicos Andreu Moreno(Eduard Gener, Clara Peya…) y Pep Soler(Person Person, Hesse…) los cuales firman también la grabación de los sintetizadores y Moreno las baterías, se unen las guitarras eléctricas de Jordi Bastida(Ramon Mirabet, Carlos Sadness…). Grabado y mezclado a Medusa Estudio Barcelona este verano por Juanjo Albay Roger Rodés, el disco ha sido posible después de una exitosa campaña de

TOP