FORGOT YOUR DETAILS?

Amor a la valenciana

Categoria: Artistas: Christian Penalba , Tesa

Otras plataformas de venta:

Descripció

Amor a la valenciana és una tema lleuger i divertit, en que Tesa recorre a tota una sèrie de tòpics valencians, des de la gastronomia fins a la pirotècnia, passant per la música, l’agricultura i el licor, per fer-nos arribar un missatge alegre i lluminós. El tema està basat en el ritme tradicional de L’u i dos, una de les melodies habituals presents en el cant d’estil valencià.

La lletra, com sempre, és de la pròpia Tesa. En aquesta ocasió, i pel que fa a l’apartat vocal, està acompanyada pel cantant folk Christian Penalba, qui, amb la seua aportació, accentua el sabor tradicional d’aquest tema. El single, com tot el disc, ha estat produït per Pere Ródenas, qui en Amor a la valenciana toca tots els instruments, a excepció dels vents, que van a càrrec de Tony Molina.

 

Després de la publicació d’aquest quart i últim single, el nou disc de Tesa, Rap d’arrel, es publicarà el pròxim dia 1 d’abril. El disc fusionarà la música tradicional valenciana i el rap, i tindrà una llarga nòmina d’artistes convidats, provinents de tots dos universos musicals.

TOP