FORGOT YOUR DETAILS?

Granaïna 2.0

Categoria: Artista: Tesa

Descripció

Amb les veus convidades de Miquel Gil i de Lluís (del grup Voltor), la rapera valenciana Tesa ens presenta aquest nou tema, que partint del tema tradicional “La granaïna de Montaverner” aborda les lluites de les classes populars per tantes causes justes, i la denúncia de les desigualtats socials, l’explotació laboral, lleis que emmordassen…

Aquest single ha estat produït Pere Ródenas (productor també dels anteriors “Fènix” i “Trap de batre”); Pere Ródenas també toca el baix elèctric, els teclats, i s’encarrega de les programacions. També hi participen Hèctor Peropadre (dolçaina), Iosune (guitarra), i, evidenment, Tesa (veu).

Els tres singles abans esmentats formaran part del nou disc de Tesa, “Rap d’arrel”, que es publicarà el dia 1 d’abril. El disc serà un agermanament entre la música tradicional valenciana i el rap, i comptarà amb col·laboracions de luxe provinents de tots dos mons: Hèctor Peropadre, Iosune, Miquel Gil, Sés, Apa, els germans Jonatan i Christian Penalba, Noèlia Llorens “Titana”, Loren D, La Basu, Jacal, Flow do Toxo, Andreu Valor, Mireia Vives o Isabel Julve.

TOP