FORGOT YOUR DETAILS?

Trap de batre

Categoria: Artista: Tesa

Otras plataformas de venta:

Descripció

Acompanyada per la veu de Jonatan Penalba, la cançó s’estrenarà el dia 26 de novembre.

Quan tot just fa un mes de la publicació de Fènix, la rapera valenciana Tesa ens presenta ara “Trap de batre”, un nou single, aquesta vegada amb la col·laboració del també valencià Jonatan Penalba. El títol parla per si sol: una combinació de rap i de música tradicional, en aquest cas un cant de batre que interpreta el cantant de l’Alcúdia amb la seua destresa habitual.

La pèrdua de la propietat de la terra per a passar a ser un assalariat d’una empresa estrangera; les promeses de prosperitat i estabilitat que després d’una etapa de creixement han mudat en precarietat o directament en exclusió laboral; l’aparició de discursos demagògics que sempre carreguen la culpa als de baix i mai als de dalt… són els temes que aborda la cantant d’Almussafes en aquesta cançó.

Produït de nou Pere Ródenas (igual que el seu single anterior), en aquest tema, a part de les habituals bases programades podem escoltar dolçaina (interpretada per Hèctor Peropadre) i percussions (a càrrec de Xus Belda), instruments que aporten matisos acústics que ajuden a crear una sonoritat adequada a aquesta fusió d’estil i de veus.

TOP