FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Eterns

Categoria: Artista: Màgic Hoodoo

Otras plataformas de venta:

Descripció

MÀGIC HOODOO presenta el seu primer single i videoclip “Eterns” amb la participació de Litus

 Màgic Hoodoo és una banda de rock en català nascuda a Terrassa l’any 2015 a partir de les composicions del guitarrista Gerard Santasusagna, a qui se li unirà Josep Àngel Pericacho al baix, i posteriorment els germans Albert i Sergi Gaitan a la veu i la bateria respectivament.

L’enregistrament compta amb la participació del també terrassenc Litus que participa en la versió del video “Eterns”, tema que dóna nom també al EP.

La banda comença a assajar i preproduir els seus propis temes, i en selecciona els 6 que acabaran sent la llavor del seu primer EP que sortirà el proper 2018.
Tots els tems s’han enregistrata a Sureau Studio de la mà de Carles Salse que també és el productor artístic. La mescla i el màster s’ha realitzat a Londres.

Màgic Hoodoo som:

Albert Gaitan – Veu

Gerard Santasusagna – Guitarres elèctriques i acústiques

Josep Àngel Pericacho “Peri” – Baix i coros

Sergi Gaitan – Bateríes

 

Produït i grabat per Carles Salse a Sureau Studio (Matadepera) –

Mesclat i masteritzat per Alessio Garavello a Rogue Studios (Londres) –

Video per Rubén Tardío de Línea Sonora –MÀGIC HOODOO presenta el su primer single i videoclip “Eterns” con la participación de Litus

Mágico Hoodoo es una banda de rock en catalán nacida en Terrassa el año 2015 a partir de las composiciones del guitarrista Gerard Santasusagna, a quien se le unirá José Ángel Pericacho al bajo, y posteriormente los hermanos Albert y Sergi Gaitan a la voz y la batería respectivamente.

La grabación cuenta con la participación del también terrassense Litus que participa en la versión del video “Eterns”, tema que da nombre también al EP.

La banda comienza a ensayar y preproduir sus propios temas, y selecciona los 6 que acabarán siendo la semilla de su primer EP que saldrá el próximo 2018.

Todos los temas se han registrados en Sureau Studio de la mano de Carles Salse que también es el productor artístico. La mezcla y el máster se ha realizado en Londres.

Mágico Hoodoo son:

Albert Gaitan – Voz

Gerard Santasusagna – Guitarras eléctricas y acústicas

José Ángel Pericacho “Peri” – Bajo y coros

Sergi Gaitan – Baterías

 

Producido y grabado por Carles Salse a Sureau Studio (Matadepera) –

Mezclas y masterización por Alessio Garavello a Rogue Studios (Londres) –

Video por Rubén Tardío de Línea Sonora

TOP