FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Buzz

Categories: , Artista: Matias Miguez

Otras plataformas de venta:

Descripció

“BUZZ” és un àlbum amb 9 temes en correlació paisatgística que convida a ubicar com a banda sonora d’una mateixa pel·lícula. L’acompanyen 19 músics en aquest nou projecte, músics com Vicenç Solsona, Salvador Toscano, Gabriel Mastronardi, Ana Archetti i molts més.

Matias Miguez, a la baixa, format a l’Escola Popular de Música de l’Sindicat Argentí de Músics. Resident a Barcelona des de 2003, ha col·laborat amb diferents grups, actuant i gravant, compartint escenari i sessions d’estudi amb artistes com Jorge Pardo, Chico Cesar, Antoni Restucci, Vicenç Solsona, Claudia Acuña, Paula Domínguez, Antonio Serrano, Miguel Zenon, Seamus Blake, Cece Giannotti, Dani Nel·lo, Gabriel Grossi, Pee Wee Ellis, Tom Principato, Mike Sponza i Aaron Abernathy entre molts més …

El seu treball com “sideman” i / o director musical, la seva solidesa i so, sumats a una infreqüent destresa i coneixement de la improvisació li han valgut nombrosos elogis de la premsa musical en més de 18 països.

El seu baix apareix en més de 25 discos de prestigiosos segells com Boa Records, New Mood Jazz, Fresh Sound, Ozella Records, Temps Record i Buenritmo, entre d’altres.

TOP