Al Carbonell Power People Sextet

Al Carbonell Power People Sextet és un grup jove emergent de l’escena jazzística catalana (els components del grup tenen entre 19 i 25 anys). El formen Al Carbonell (violinista, arranjador i compositor), Felix Rossy (trompetista i compositor), Jaume Ferrer (saxofonista tenor), Roger Santacana (pianista), Juan Pastor (contrabaixista) i Adrià Claramunt (batería).
Els Power People Sextet toquen standards de jazz arranjats per l’Al Carbonell I composicions del Felix Rossy i el mateix Al Carbonell, proposant-se arribar al públic amb les qualitats que porta la seva música: frescor, tradició, avantguarda, improvització i llibertat. Tenen un estil innovador i conservador a la vegada, ja que toquen des de temes de Gerry Mulligan a composicions pròpies, passant per Joe Hendereson i Wayne Shorter (el nom del grup està basat en el de l’àlbum de Henderson, Power to the People.
El seu primer álbum, Preface, Life Circle, (Temps Record 2017) és només el principi del treball discogràfic d’aquest grup, tant per l’empenta creadorda que té l’Al Carbonell, com per la efusiva resposta del públic en els concerts que han fet tocant la música del seu primer álbum.

TOP