Grupo Quebrante

Grupo Quebrante està format per Jurandir Santana, Jefferson Otto, Martin Laportilla i Mark Aanderud la unió d’aquests quatre músics es pot escoltar en l’àlbum “Na beira del món en” (Temps Record 2017) gravat al mes de febrer de 2016.

Jurandir SANTANA

Badia en Salvador. Guitarrista, compositor i director musical. Al llarg dels seus 23 anys de carrera musical, es va dedicar a la interpretació, investigació i difusió de la música brasilera. Aquesta trajectòria li va permetre un profund coneixement de la complexitat musical brasilera, dedicada a la creació, recerca i descobriment de nous sons i ritmes, la fusió de les seves arrels amb el jazz i la nova música del Brasil. Va treballar amb artistes com Gal Costa, Daniela Mercury, Mariene de Castro i músics brasilers com a referència Nico Assunção i Armandinho Macedo més molts altres músics de tot el món.

JEFFERSON OTTO

Bateria i cantant brasiler, va arribar a l’Espanya en l’any 2000. Des de llavors es va caracteritzar per ser un dels músics més forts de la música brasilera a Europa. Va viure i va treballar en diversos països en desenvolupament projectes com a músic i productor. Va gravar i va tocar amb grups i artistes de diversos estils i països com Tchika i Marrabenta Jazz Fusió, Grup Flaman & Co, Luna Cohen, projecte Cantautar, Berk i la banda virtual, Matari, Shuarma, Wagner Pa, La Mitja Lluna, Asíkides, Playing for Change Paula Lima, Cátia Werneck, Raúl de Souza entre d’altres.

MARTÍN Laportilla

Un dels baixistes més sol·licitats de la seva ciutat adoptiva, Barcelona, ​​per la seva versatilitat i qualitat musical, i la gran quantitat d’estils musicals que domina. Va tocar en moltes parts del món amb artistes tan importants com Perico Sambeat, Gorka Benítez, Llibert Fortuny, Albert Bover, Raynald Colom, Juan Gomez “Chicuelo”, Marcelo Mercadante, José Reinoso Guillermo McGill, Badal Roy (intèrpret de taula Miles Davis) Amit Chatterjee, Hernan Jacinto, Mariano Cantero Tiki Seca i Andres Beeuwsaert d’Aca Seca, Max de Castro i Jair Oliveira, Edu “Pitufo” Lombardo i Pablo “Pinotxo” Routin.

MARK AANDERUD

Pianista, compositor i productor originari de la Ciutat de Mèxic. músic inquiet que sempre busca d’alguna cosa nova musicalment. Es pot escoltar en els seus propis projectes com el mole, Teatre Animatic seu Trio, o altres projectes com The Mars Volta, Tim Berne, David Gilmore, Cyro Baptista, etc.

Mark va estudiar piano i composició clàssica a l’Acadèmia de Música de Praga i també va viure a Nova York. Estabalecido a Barcelona fa dos anys va iniciar una sèrie de projectes, incloent el Grupo Quebrante.

Dalt