Conec un lloc

Categoria: Artista: SoMMeliers

Otras plataformas de venta:

Detalls

El grup de música Sommeliers presenta el seu nou single i videoclip “Conec un lloc” amb música de Patricia Romero i lletra de Rocio Seligrat. El tema, arranjat entre les cinc components, parla d’un indret molt especial que van visitar l’estiu passat durant la gira d’estiu. Aquest indret és l’illa de Menorca, lloc de naixement d’una de les seves components.

Després d’aquesta gira que les va portar a llocs com Sa Cova d’en Xoroi, Fornells o Maó, van voler immortalitzar les bones sensacions que hi van sentir en forma de cançó.

El videoclip, realitzat per la Patricia Romero, mostra la cara més natural de Menorca, on paisatge, animals i persones conviuen en harmonia i sense la massa turística que sol ser la cara més coneguda.

El diari menorquí “Menorca.info” compartia la notícia del videoclip, que ja compta amb més de 2200 visualitzacions a Youtube i més de 2700 a la pàgina web del diari, amb centenars de comparticions per part de la gent menorquina. La rebuda ha estat excepcional i aquest estiu Sommeliers repeteix gira amb una nova parada, Es Migjorn , poble natal de la Patricia Romero, que davant aquest regal musical, ha volgut rebre el grup i organitzar un concert el dia 23 de juliol.

El grup musical, format per Rocio Seligrat (veu), Violeta Paulina Sánchez (violí), Patricia Romero (piano), Teresa Noguerón (clarinet) i Laia Reverté (violoncel), explora noves sonoritats de cara a un segon disc on les composicions originals com “Conec un lloc” seran les protagonistes d’aquest nou projecte que arribarà després de dos anys de rodar el seu primer disc “Quinze d’Abril” per tota Catalunya, Menorca i Andorra.

 

Opinions

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

TOP