FORGOT YOUR DETAILS?

Efímeres

10,00 IVA inc.

Categoria: Artista: Esverd

Otras plataformas de venta:

Detalls

Els efemeròpters o efímeres –uns insectes comuns que reben aquest nom perquè viuen precisament un dia– van servir d’inspiració a l’Albert Guillén Salas, Esverd, per teixir un àlbum de nou cançons que són reflexions i vivències sobre el pas del temps i una invitació a viure el moment.

L’àlbum “Efímeres” (Temps Record, 2018)comença i acaba amb dues versions d’una obertura folk al món: “Una vida en 24 hores” i “Bon dia, de nou!”. Però de seguida arriba l’enuig de rock i quincalla amb “Astronauta” i el vaivé de consol amb “Em costa prendre decisions”. Al mig del disc, i de la vida, apareix “La migdiada”, on la sensualitat i el gaudi es desperten damunt uns llençols finíssims de jazz amb aire francès. “Una excusa”, de picaresca pop, també interpel·la l’oient perquè s’afanyi a viure. Aquests dos temes contrasten amb “Qui se’n recordarà?” i “Estic a prop”, que són reflexions sobre la transcendència i el sentit de la vida, amb harmonies i arranjaments que inquieten tant com alliberen. Per últim, “S’acaba el temps” torna al folk per poder dir adéu de forma serena.

En aquest disc Esverd ha comptat amb la col·laboració d’Albert Sabater (percussions), de Mercè Vilardell (segones veus) i de Carlos Charra (mescla, masterització i coproducció).

L’art gràfic de la caràtula del CD i el llibret han estat realitzats pel dissenyador Hernán Verdinelli.

Actualment, es poden veure a la Xarxa dos videoclips del disc: “Una vida en 24 hores” i “Astronauta”. I d’aquí a poquet es publicarà també el videoclip del tema “La Migdiada”.

 

TOP