FORGOT YOUR DETAILS?

La Tierra se sacude

Categories: , Artista: Paula Domínguez

Otras plataformas de venta:

Detalls

La cantautora malaguenya Paula Domínguez ha compost i publicat una nova cançó original, creada durant aquestes setmanes de confinament. Tal com ella diu: “De la muntanya russa d’emocions que vaig experimentar les dues primeres setmanes de confinament, va néixer aquesta cançó. Va sortir així. Jo no ho vaig demanar. Us la comparteixo”.

El tema es titula “La Tierra se sacude” i Paula Domínguez l’estrena amb un vídeo pur i nu, una actuació en directe des del seu estudi a casa seva a Barcelona.
Paula Domínguez té molts anys d’experiència en el panorama musical. Està llicenciada en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc per Taller de Músics. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat en projectes amb la Cuban Sound Project de Demetrio Muñiz, l’Orquestra Simfònica de Galícia i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, a més d’actuar en festivals nacionals i internacionals. Ha adquirit popularitat amb els dos discos que ha publicat amb Aire, un grup de fusió-jazz en el qual posava veu i componia les lletres (a més d’interpretar clàssics), i també per aparèixer en programes televisius com “Tu cara no me suena todavia”,” La Veu “,” El Hormiguero “o” fent zàping “.

TOP