FORGOT YOUR DETAILS?

Latidos

Categoria: Artista: Raska

Otras plataformas de venta:

Detalls

Raska estrena nou single i videoclip amb ‘Latidos’

Dos anys després del llançament del seu tercer àlbum  “Reneix de les cendres”, Raska torna a la càrrega amb el single ‘Latidos’. En el seu nou treball, el grup del Baix Montseny consolida l’aposta pel rock crític i el mestissatge, alhora que assoleix un impressionant discurs reivindicatiu que s’evidencia tant en la lletra com en el clip.

‘Latidos’ és un cant al món. Un crit d’auxili desbordant amb el que Raska sacseja i insta al públic a obrir els ulls davant una societat deshumanitzada, on els valors més essencials semblen haver caigut en l’oblit. Així, el grup reclama el despertar de la gent i del seu esperit solidari.

Sense bases electròniques ni clixés tipificats, Raska troba un món sonor intens i ric, on no hi falten ni les bases rítmiques del rock ni la cura expressiva dels solos instrumentals, dels cors vocals i de la secció de vents. La col·laboració de l’artista independent Young Johnson aporta profunditat al single, amb una veu personal que apel·la a les inquietuds més remotes de l’individu.

L’enregistrament d’aquest nou single va a càrrec de Juanjo Alba, de Medusa Estudio, mentre que per la mescla i la masterització el grup torna a confiar en RPM estudios, amb qui ja va treballar amb l’àlbum “Reneix de les cendres”.  El videoclip, per la seva part, està dirigit per Adrià Draper i Toni Llobet.

 

 

 

 

 

TOP