FORGOT YOUR DETAILS?

Líbera

12,10 IVA inc.

Líbera neix l'any 2010, com contraposició als Treballs fins llavors duts a terme per Giulia amb el “Giulia Valle Group” i “Giulia Valle Trio”.

Categoria: Artista: Giulia Valle

Otras plataformas de venta:

Detalls

Disculpi pero aquesta entrada només està en Español. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Líbera neix l’any 2010, com contraposició als Treballs fins llavors duts a terme per Giulia amb el “Giulia Valle Group” i “Giulia Valle Trio”.

Es tracta probablement en un dels projectes més experimentals a la prolífica carrera creativa de la seva autora, d’un “work in progress”, una banda que no deixa d’evolucionar conceptualment i en nombre d’instrumentistes, aglutinant a més alguns dels millors intèrprets i solistes d’aquest país.

La música, de caràcter contemporani, engloba des de moments d’abstracció absoluta fins passatges absolutament lírics o d’intensa activitat rítmica, on el Groove, melodies incisives, trance i altres tants elements s’agafen de la mà, formant una veu tan atractiva com singular.

L’any 2012 inicien l’enregistrament del seu primer disc, “Líbera”, en l’estudi “Grabaciones Silvestres”. Aquest treball s’anirà desenvolupant per etapes durant els següents 2 anys, fent una post-producció al més pur estil “Pop”, sense perdre però el caràcter i la frescor de la música i els seus intèrprets.

Per a aquesta llarga post-producció, Giulia compta amb el suport tècnic i creatiu del jovent i brillant tècnic d’estudi Joel Condal.

“‘Líbera’ de Giulia Valle és un projecte alliberat de cotilles estilístics, que tant pot ajuntar en un mateix tema la cadència folklòrica d’una marching band, una fanfàrria o un mariachi de volar lliure pels predis d’un free-jazz amb centelleigs psicodèlics . Gran música. ” Ramon Súrio | La Vanguardia – Barcelona

TOP