FORGOT YOUR DETAILS?

Meeting our Neighbours

12,10 IVA inc.

Categories: , Artista: Big Band Jazz Maresme

Otras plataformas de venta:

Detalls

“Meeting our Neighbours” (Temps Record, 2018) és el segon àlbum de la Big Band Jazz Maresme. Els temes d’aquest àlbum han estat seleccionats conscientment per tal de satisfer els oïents més exigents.

Per aquest projecte hem tingut la sort de poder comptar amb la col·laboració de dos artistes de reconeixement internacional. El virtuós trompetista italià Fabrizio Bosso i l’elegant i sensual cantant francesa Tricia Evy.

Fabrizio Bosso, músic enèrgic, on la seva agilitat i velocitat arriben a extrems vertiginosos. El seu so espectacular i potent contrasta amb les seves melodies dolces i càlides. Tota aquesta amalgama fa que sigui un músic únic i excepcional. Trompetista habitual en els importants segells discogràfics BLUE NOTE, VERVE (Universal) i EMI.

Tricia Evy és, ara mateix, una de les veus més sol·licitades a nivell internacional pel seu estil propi i personal. L’elegància i una veu càlida i sensual ens fan transportar als anys 30. Una època emmarcada per grans cantants com Ella Fitzgerald, Billie Holiday..

http://www.jazzmaresme.com/Presentacio.html

 

TOP