FORGOT YOUR DETAILS?

Obrigado

12,10 IVA inc.

Categories: , Artista: Caracara

Otras plataformas de venta:

Detalls

“Obrigado” és el primer disc del trio Caracara, produït per Roqui Albero, editat per Temps Record i amb unes col·laboracions de luxe: Mireia Feliu, Guillem Roma, Santi Serratosa, Lali Feliu i el mateix Roqui Albero.

Dos continents que es miren. Tres costats d’un mateix triangle, tres instruments, cello, guitarra i bateria, que presenten un repertori original i propi inspirat amb la música de Brasil però connectat amb la cultura mediterrània i sobretot amb la vida quotidiana. Un treball que dona gràcies a la vida i a totes aquelles persones que la fan tan bonica, Obrigado

En el disc el trio instrumental no renuncia ni a la veu, ni a l’expressió del propi cos com a un instrument més, ni tampoc a altres timbres per enriquir. Amb aquesta idea a Obrigado hi trobem col·laboracions com les veus de Mireia Feliu i Guillem Roma, les percussions corporals del Santi Serratosa, el piano i el rhodes de l’Ismael Dueñas, les recitacions de la Lali Feliu i el mateix Roqui Albero, qui també hi posa del seu art amb la trompeta i el flugelhorn.

A cavall entre un so modern i clàssic, entre el pop i la tradició, el jazz i la música popular, la música instrumental i la música vocal, sorgeix una sonoritat original, de fusió i amb molta personalitat. Jon Cottle (cello i veu), David A. Garcia (guitarra, veu i composicions) i Xevi Matamala (bateria i veu) són músics amb una dilatada experiència que posen ànima en aquest projecte que acosta dos mars, l’Atlàntic i el Mediterrani.

El disc ha estat enregistrat i mesclat per Alberto Pérez a Sol de Sants i masteritzat per Josep Roig de Temps Record.

 

TOP