FORGOT YOUR DETAILS?

Océanos

12,10 IVA inc.

Categories: , Artista: Trópico de Capricornio

Otras plataformas de venta:

Detalls

Tot i no abandonant les arrels jazzístiques, exploren compositors clàssics llatins, músiques: cubana, mexicana, xilena o brasilera. .
Un viatge sonor per explorar música i missatge, veu i melodia, ritme i llibertat. Amb arranjaments moderns i improvisacions, obtenen un fantàstic resultat que no deixa indiferent al públic.
Una màgia de melodies, amb la importància del missatge de les lletres, dins un repertori ben acurat. La paraula i el missatge, on lletra i música són un conjunt, aquest és el nexe en comú en la formació del projecte.
Una connexió intensa amb una sensibilitat molt mesurada entre ells. Amb les emocions, els records de la infantesa, la versatilitat i fusió de diferents cultures, es troben en un punt comú immillorable. L’expansió de l’essència de l’ànima a través de la Música.
L’exquisit so de la veu, la delicadesa instrumental i el seu repertori, gairebé obliguen a esdevenir un públic còmplice d’aquest viatge que emociona des de la primera nota musical pels Sons i Músiques de Sud-Amèrica, Amèrica Central i el Carib.
Desitjant que gaudiu de la nostra música tant com nosaltres, ens agradaria que fóreu partíceps en el nostre viatge …

TOP