FORGOT YOUR DETAILS?

Rubén Vilagrand (Banda sonora del espectàcle de màgia)

Categoria: Artista: Roman Gottwald

Otras plataformas de venta:

Detalls

Rubén Vilagrand (Temps Record, 2020) Després de gairebé una dècada de treball per fi es pot escoltar la banda sonora completa d’el Il·lusionista Rubén Vilagrand.

Aquest àlbum reuneix 14 cançons compostes per Roman Gottwald inspirades en música de circ, Tango, Klezmer i soundtracks de cinema.

El tic tac de rellotges, una màquina d’escriure o clàxons de cotxes es converteixen en instruments de percussió i artefactes, donant-li a la banda sonora un caràcter únic.

La creació musical ha estat madurada i millorada a l’detall durant anys fins a arribar a gravar amb músics internacionals donant com a resultat aquesta delicada obra.

La música és part essencial de la coreografia de l’espectacle ja que cada un dels moviments en escena de l’artista ha estat estudiat, matisat i accentuat pel compositor creant així tot l’inconfusible llenguatge de l’acte.

Rubén Vilagrand nascut a Úbeda, és un artista multidisciplinari que combina l’art de l’il·lusionisme amb pantomima i comèdia per crear el seu espectacle.
La majoria dels seus efectes estan creats i fabricats per ell mateix pel que ha aconseguit tenir un dels espectacles més originals de l’escena actual.
Després d’haver guanyat doble premi nacional de màgia el 2013 ha recorregut pràcticament tot el món incloent llocs tan prestigiosos com el famós Magic Castle a Hollywood o programes de TV com Le Plus Grand Cabaret du monde.

TOP