FORGOT YOUR DETAILS?

The Garden of Eden

12,10 IVA inc.

Categoria: Artista: Àlex Cassanyes

Otras plataformas de venta:

Detalls

The Garden of Eden és el primer treball de l’ÀLEX CASSANYES BIG BAND PROJECT, una formació de Big Band tradicional de Jazz però amb aires contemporanis. L’àlbum vol deixar constància de tota la feina feta durant els últims anys a partir de les composicions de l’Àlex Cassanyes entre els anys 2013 i 2016. La música parteix de les experiències vitals, de les emocions, i també d’una forta influència de les diverses arts i així poder intentar plasmar diferents realitats estètiques. La formació de Big Band és alhora un vehicle perfecte per mostrar qualsevol ambient sonor, des d’un paisatge amb olor de calma fins a un bombardeig d’emocions viscerals.

El disc consta de 4 composicions originals, aquestes liderades per la suite The Garden of Eden, influenciada per la literatura d’Ernest Hemingway. Cada moviment dóna importància a una nota en concret (La, Fa i Sol), on cada una adopta l’eix principal de les melodies, harmonies i textures. El jardí anhelat adopta la metàfora d’aquell lloc paradisíac on el compositor es troba realitzant el que més li agrada a la vida: escriure música.

Les altres composicions són: Un dimanche après-midi à l’île de la Grande Jatte, basada en la pintura homònima del pintor Georges Seurat; Vaekst, on la cèl·lula musical adquireix una malformació i Drugstore, un petit somni de llibertat en contra de la fatiga crònica, tan present la societat actual.

 

TOP