FORGOT YOUR DETAILS?

Black Way

12,10 IVA inc.

Otras plataformas de venta:

Detalls

Fran Palomo, percussionista i compositor Català, presenta el seu últim disc “Black way” (Temps Record 2017), gravat en els famosos estudis Egrem de l’Havana, Cuba. El seu talent innat per tocar barregen el virtuosisme amb la manera melòdica d’acompanyar i improvisa amb un gust i una dinàmica molt personal.

Un fabulós àlbum on es barreja el jazz contemporani d’influències americanes amb la música afrocubana, aportant a aquest gènere una mica fresc i diferent.

Per a aquest disc va comptar amb la presència del talentós saxofonista Cubà Michel Herrera, un dels músics mes famosos a l’avantguarda de l’escena jazzística de l’illa, com també de talentosos músics que han estat premiats en la seva terra en innombrables ocasions.

Després del seu primer àlbum “Ànima i clau”, gravat amb el grup Repartiment Carib, que va ser la seva primera formació com a director, llança el seu segon disc “Black Way” convertint-se així en el primer percussionista espanyol a gravar un disc de llatí jazz a la illa de Cuba. A més presenta el seu vídeo promocional Fran palomo- Black Way, a través del canal del segell discogràfic Temps record per YouTube, on barreja imatges del procés de gravació amb imatges de l’Havana al ritme de la seva música.

Per a tots aquells amants del llatí jazz, un àlbum que a ningú deixarà indiferent.

http://franpalomo.com

TOP