FORGOT YOUR DETAILS?

Contradiccions

12,10 IVA inc.

Categories: , , Artista: Anaïs Vila

Otras plataformas de venta:

Detalls

“Contradiccions” (Temps Record, 2020), el proper disc d’Anaïs Vila,  posa en èmfasi la seva evolució. Un so renovat, un nou univers estilístic i dosis de crítica social s’uneixen en el seu últim àlbum. Les guitarres elèctriquesi els sintetitzadorsmarquen el nou espai sonor de la cantautora, que deixa enrera la vessant més acústica i busca un nou camí amb una instrumentació sense baix elèctric.

Les seves lletres, sempre cuidades i sinceres, ressonen farcides de veritats a través de la seva veu, continguda i alhora plena de matisos. La gestió de les emocions, la crítica al materialisme o l’egoisme amb el que vivim el dia a dia són temes que apareixen en les noves cançons. Sona d’avui, sona real, sona de dins, sona madur.

Produït pels músics Andreu Moreno(Eduard Gener, Clara Peya…) i Pep Soler (Person Person, Hesse…), que també firmen la gravació dels sintetitzadors i Moreno les bateries, s’hi uneixen les guitarres elèctriques de Jordi Bastida(Trau, Els Pets, Ramon Mirabet…). Gravat i mesclat a Medusa Estudio Barcelonaaquest estiu per Juanjo Albai Roger Rodés, el disc ha estat possible després d’una exitosa campanya de micromecenatge.

TOP