FORGOT YOUR DETAILS?

Coral Pulse

10,00 IVA inc.

Categories: , Etiquetes: , , , , Artista: Jordi Bonell

Otras plataformas de venta:

Detalls

“Coral Pulse” és un recull de composicions de recent facturació d’en Jordi Bonell, inspirades sobre temàtica marina, ja que des de fa un temps Jordi viu a Caldes d’Estrac.

Tres de les composicions són a guitarra sola de caràcter intimista i sonoritat clara i simple, una quarta és una versió del tema “Wave” de Jobim. Entrellaçades amb aquestes hi ha sis amb col·laboracions molt especials de músics i cantants.

Cadascuna d’elles reuneix sonoritats tant diverses, com evocadores d’altres cultures d’ultramar, tant africanes com americanes (Jazz), pop, orientals o fins i tot cèltiques.

La utilització de la veu com a instrument i la improvisació dels idiomes inventats i creats en el moment per Ferran Savall i Daniel Lumbreras, es barregen amb timbres d’instruments poc habituals com l’arpa de Josep Maria Ribelles o l’Onoven de Matthew Simon.

Tot plegat, un viatge de colors i emocions que no deixen a ningú indiferent.

Músics que col.laboren a “Coral Pulse”: Roger Blàvia, Ramon Olivares, Manu Masaedo, Pedro Campos, Ferran Savall, Jouse Dutrey, Josue Turnez, Ganavya Doraiswamy, Roger Guitierrez, Matthew Simon, Iñaki Sandoval, Josep Maria Ribelles, Daniel Lumberas, Carles Benavent i Jorge Pardo.

TOP