FORGOT YOUR DETAILS?

Em perdo

Categories: , , Etiquetes: , , , Artista: Anaïs Vila

Otras plataformas de venta:

Detalls

Anaïs Vila avança una de les cançons del seu nou treball discogràfic acompanyada de Clara Peya. La cantautora de Santpedor presenta “Em perdo” al costat de la pianista i compositora, a través d’un vídeoclip de Júlia Sala.

Anaïs Vila presentarà el seu segon disc al mes de setembre a la Sala Petita del Teatre Kusaal de Manresa, espai que va omplir a vessar fa dos anys i mig amb el seu debut discogràfic “Entre els dits” (Temps Record, 2015). La cantautora acaba de tornar a Catalunya després de viure i estudiar a Liverpool, concretament a la LIPA, l’escola de música i arts fundada per Paul McCartney. Abans d’entrar a l’estudi a gravar el que serà el seu segon treball discogràfic, avança un tema en acústic al costat de la pianista i compositora Clara Peya.

Després d’una exitosa campanya de micromecenatge, la cantant de Santpedor està a punt per enregistrar el seu nou disc, la majoria de les cançons del qual han estat gestades a Liverpool. El gravarà, per això, a Barcelona, al costat d’Andreu Moreno, a la bateria; Jordi Blanes “Petit”, al baix; Mateu Peramiquel, als pianos i teclats; David Garcia, a les guitarres, i sota la producció de Roger Rodés. Vila firma la lletra i la música de tots els temes, compta amb els arranjaments de Pep Soler i farà la masterització a Liverpool, de la mà del tècnic i productor Tony Draper.

A banda de Peya, Anaïs Vila gaudirà de més col·laboracions, com les veus de les cantants Violeta Batista i Raquel Herreros i la del joveníssim cantautor anglès John Farrington.

“Fosc, cançons per veure-hi clar”, serà el títol d’aquest treball discogràfic, format per dotze temes, sis en català i sis en anglès. “Vull fer un pas endavant pel que fa al so i a la instrumentació dels temes”, reconeix la cantant, “deixo enrere la vessant més acústica en aquest disc”. L’amor, la sol·litud, l’enyor i el dubte són els temes principals de les cançons de “Fosc”, un disc bilingüe de pop d’autor, amb clares influències sonores de la música anglosaxona del moment. “Em perdo” serà la cançó que obrirà i tancarà l’àlbum, ja que tindrà la versió amb banda, a part de l’acústic amb Clara Peya. La jove dissenyadora Júlia Sala firma els dibuixos i l’animació del clip.

http://www.anaisvila.cat

http://<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/hOLcY1_ODYM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

TOP