FORGOT YOUR DETAILS?

Espejos

12,10 IVA inc.

Otras plataformas de venta:

Detalls

Nelsa Baró presenta el seu primer treball en estudi “Miralls” (Temps Record 2017). Onze peces a Piano Sol, de elles nou originals, plenes de colors, paisatges, textures; en definitiva, reflexos dels “Miralls” musicals de Nelsa. El completen dues versions de “El Manisero” i “Perla Marina”, que ens acosten a l’univers cubà.

Des de la música contemporània, evocant al romanticisme, fins harmonies jazzístiques, convergeixen en aquest bagul de “Miralls” on Nelsa sembla convidar-nos a triar el reflex que més ens agradi.

Pianista, arranjador i compositora radicada a Barcelona, ​​nascuda i formada musicalment a Cuba, en els Conservatoris “Manuel Saumell”, “Amadeo Roldán” i l’Institut Superior d’Art (ISA), tal com l’illa, és receptora de múltiples influències culturals, que li han aportat una visió de la música oberta i sense fronteres.

Diferents gèneres i estils musicals li han servit de font d’inspiració i estudis, per després transformar-i inserir-se en un llenguatge propi, on la música clàssica, tradicional i popular cubana, a més del jazz i la clàssica-contemporània tenen una presència vital.

Des dels inicis de la seva carrera professional es va perfilant aquesta concepció artística, a l’incloure en els seus recitals com a intèrpret, alguna composició o improvisació original. Treballa com a pianista acompanyant en i Institut del Teatre de Barcelona, ​​i és la pianista i arranjador de Mayte Martín, amb la qual ha col·laborat en tres dels seus discos “Temps d’Estimar”, “Al cantar a Manuel”, i “Cosa de Dos “, realitzant també amb ella concerts i gires per Europa i Llatinoamèrica.

Moltes altres col·laboracions tant en l’àmbit musical, com en el de la dansa i les arts escèniques omplen una activa vida musical de constant exploració i renovació.

TOP