FORGOT YOUR DETAILS?

Lleno de flores

12,00 IVA inc.

Categories: , , Artistas: Aire , Paula Domínguez

Otras plataformas de venta:

Detalls

Després de donar-se un la oportunitat de descobrir-se a ixí mateix i de connectar amb l’entorn en aquest mateix procés, una de les conclusions a què pot arribar podria ser la millor de totes elles: que el camí triat és l’òptim i el compartir qualitats en comunitat eleva el potencial de cada un dels seus membres. Així es va definint el caminar d’Aire

“Cachitos de papel” va ser una presa de contacte, una benvinguda; una curiositat sadollada i assumida com una intenció de continuar sumant passos en l’esdevenir. Així que després d’aquella primera experiència i un punt i  apart, arriba “Lleno de flores” com la part viva i més visible de la flor, la qual sacseja el vent i acaricia el sol.

Aquest segon treball i etapa és fruit de l’assossec després d’hores d’acords reflexionats, històries viscudes i plasmades, i paraules triades després de borrons.

Amb “Lleno de Flores”, Aire dóna a conèixer un angle més íntim, introvertit i vulnerable, amb una suggerent manera d’explicar el senzill amb un llenguatge més complex i bell.

El grup Aire publica el seu segon àlbum titulat “Lleno de flores” (Temps Record, 2018), un conjunt de 11 temes, dels quals 8 d’ells estan compostos per Paula Domínguez. Les cançons tenen un so propi, fruit de la barreja de diferents gèneres. Aire dóna a conèixer un angle íntim i vulnerable, amb una suggerent manera d’explicar el senzill amb un llenguatge més complex i bell.

Aire, grup creat a Barcelona, ​​està compost per músics de diferents procedències. La malaguenya Paula Domínguez està llicenciada en flamenc a Taller de Músics de Barcelona i canta professionalment des dels 18 anys; el català Vicenç Solsona és professor de guitarra, jazz i música llatina, i ha acompanyat a artistes com Javier Colina i Manolo García; l’argentí Matías Míguez és amant de la world music i ha estudiat amb professionals com Javier Malossetti i Gary Willis; i el cubà Luís Alfonso Guerra professor de percussió, ha estat de gira pel Japó, Cuba i també Espanya, on ara resideix i treballa en el món del jazz, el flamenc i l’àmbit llatí.

AIRE són:
PAULA DOMÍNGUEZ, veu
VICENÇ SOLSONA, guitarres
MATÍAS MÍGUEZ, baix elèctric
LUIS ALFONSO GUERRA, percussió

https://www.facebook.com/airemusicproject/?fref=ts

 

TOP