FORGOT YOUR DETAILS?

Na beira do mundo

8,00 IVA inc.

Otras plataformas de venta:

Detalls

El projecte del Grupo Quebrante es va iniciar a Barcelona el 2013, és un grup orientat al que anomenem “Jazz Brasil”, que busca un so únic, l’exploració de la riquesa musical brasilera dels arranjaments instrumentals i cantats. Amb aquesta finalitat, trenque ha adoptat una cosa comuna a Brasil i Barcelona: la diversitat. La meitat del grup és de Brasil, encara en molt diferents punts del Brasil, Jurandir Santana Bahia i Jefferson Otto de Curitiba. I l’altra meitat es completa per Mark Aanderud de Mèxic i Martín Laportilla d’Argentina, tots ells establerts a Barcelona.

La proposta musical, com el nom del grup indica, busca trencar amb els límits i esquemes musicals, sense permís per explorar i entendre les arrels no només de la música brasilera, però també moltes experiències en el jazz i altres estils significatius.

Grupo Quebrante està format per Jurandir Santana, Jefferson Otto, Martin Laportilla i Mark Aanderud la unió d’aquests quatre músics es pot escoltar en l’àlbum “Na beira del món en” (Temps Record 2017) gravat al mes de febrer de 2016.

TOP