FORGOT YOUR DETAILS?

Sinatra 100 anys

9,95 IVA inc.

Categories: , Artistas: Vicens Martín , Bruno Oro

Otras plataformas de venta:

Detalls

Juliol de 1966. Sands Casino de Las Vegas. En unes sessions de música inoblidables, Frank Sinatra canta alguns dels grans temes de la cançó popular americana acompanyat de la Count Basie Orchestra i amb la direcció de Quincy Jones.

Octubre de 2014. A un bar de Sarrià. Acompanyat del saxofonista Albert Carrique, estrenyo per primera vegada la mà d’en Bruno Oro. És clar que sé qui és, però fins aquella tarda no el coneixia en persona. I m’he escoltat els seus discos, i l’hi he fet un càsting d’amagat. I ell sembla que ha fet els deures i ha fet un google bàsic de qui sóc jo, per saber qui és el temerari que li està oferint cantar temes de Frank Sinatra amb una Big Band. Primera decepció quan em diu: “és que no sóc gaire fan d’en Sinatra, jo”. Segona decepció: “és que Polònia no em deixa gaire temps lliure”. No sé ni com m’ho faig, però mostro un poder de seducció que mai he tingut (i mai tornaré a tenir), i acaba dient que s’escoltarà els temes, que estudiarà Sinatra i que sí, que accepta el repte. Pobre…. encara no s’ha adonat de la dimensió de la tragèdia.

Gener de 2015. Sant Andreu. En Bruno arriba tard i entra a la sala quan l’orquestra ja està bufant. Crec que mai s’ha sentit tan petit, pobre! Començo a sentir-me culpable de com l’he entabanat. Li passo el micròfon i comencem la intro de Fly me to the Moon. De mica en mica es va fent gran, i dues hores després li brillen els ulls amb una emoció infantil i se’n va cap a casa amb presses. Se li ha girat feina i ha d’estudiar encara més!!!!

Abril de 2015. SaT Teatre, Sant Andreu. En Bruno m’ensenya orgullós el seu esmòquing nou. Fet a mida per a l’ocasió. En Frank Sinatra li hagués picat l’ullet, d’elegant que està. L’hagués convidat a martinis amb els companys del Rat Pack. Jo sóc més de bourbon. Al concert, treu uns matisos de veu que ni ell coneixia. Acabat el concert ens abracem, conscients de la preciositat musical que acabem de fer.

Abril de 2016. Teatre Kursaal, Manresa. En Bruno i jo hem gaudit d’un any de festeig millorant tots els aspectes d’aquesta música i la seva interpretació. I per si no n’hi hagués prou amb la gosadia de repetir el concert de Sinatra… amb la complicitat (i insistència) del Pep Roig de Temps Record, l’energia dels músics de la Dream Big Band i el talent d’en David Casamitjana al so, gravem un disc que conservarà per sempre l’experiència. Aix… però algú compra discos, encara? Doncs aquest sí, que portarà unes fotos ben maques d’en Bruno i de la Orquestra.

I ara… Ara fes-me el favor de deixar de llegir, tanca els ulls i concentra’t en la música. Que aquesta música és per viure-la intensament, i no per estar fent altres coses.

Gaudeix de l’espectacle!!!!

Enjoy the show!!!!!

Vicens Martín     Barcelona, juliol 2016

https://itunes.apple.com/es/album/sinatra-100-anys/id1139765619?l=ca

 

TOP