FORGOT YOUR DETAILS?

De sota els pins

12,10 IVA inc.

Categories: , , Artista: Pares

Otras plataformas de venta:

Detalls

“De sota els pins”,el debut de Pares,és un disc que transita de forma natural entre la cançó d’autor i el folk èpic amb tocs de psicodèlia,on l’ensamblatge de les diferents veus arrodoneixen uns ambients acuradament delicats i melancòlics.

En l’escolta de cada cançó es pot percebre la flaire d’un procés artesanal,gravat en el refugi de Mi Casa Teléfono Records utilitzant exclusivament l’energia solar,i amb la participació directa de diferents músics de l’òrbita de David Espinola.

L’autor ha construït a “De sota els Pins” un imaginari propi a partir d’estructures narratives poc convencionals,allunyant-se de l’estructura del pop i el folk més comercial. De cançons com “Mentre escriguis contes” ,“Illa malDiva” o “L’iceberg” se’n desprèn un clar esperit juganer i experimentador,on la banda ens mostra tota la seva força vocal i voracitat instrumental.

En canvi cançons com “Sense fer fum”,”Tant…”“Passen els núvols”o “De sota els pins” ens remeten a un exercici introspectiu,ritmes reposats on s’extrema la personalitat pròpia de la veu de David Espinola,i la poètica visual de les seves lletres. El disc incorpora també una revisió adaptada al català de la cançó “Society” de Jerry Hannan,que es va popularitzar arran de la versió que Eddie Vedder va fer per al film de Sean Penn,Into the Wild. L’àlbum es tanca amb “Bressol de cançó”,un cançó de bressol instrumental amb ànima de música celta que Espinola ha escrit per al seu primer fill.

TOP