FORGOT YOUR DETAILS?

Viatjazz

12,10 IVA inc.

Categoria: Etiquetes: , , , Artista: Roger Canals

Otras plataformas de venta:

Detalls

El jazz és la mare de totes les músiques modernes. L’arrel a partir de la qual han nascut gèneres tan populars com el rock, el pop, el funk o el hip hop. Una expressió amb més de cent anys d’història i un abast d’allò més transversal. Per això és una música ideal per a descobrir i gaudir en família. Perquè agrada tant a petits com a grans, perquè no entén de límits ni de fronteres, i perquè s’adapta sense problemes a qualsevol cultura i a qualsevol idioma.

“Viatjazz a Nova Orleans”  (Temps Record 2017) és una manera diferent i divertida d’aproximar-se al jazz. Una proposta inèdita i innovadora que explica el fet musical a través del diàleg constant amb un dels màxims exponents de l’art urbà: el grafit. Un disc que enllaça composicions originals de Roger Canals amb estàndards del dixieland i del swing, i un repertori que obrirà les portes del jazz als més menuts sense necessitat de recórrer als tòpics i evitant els llenguatges infantilitzats.

Les cançons de “Viatjazz a Nova Orleans” són l’espina dorsal d’un dels espectacles més aplaudits de la Cia. Roger Canals. Un concert didàctic que s’ha presentat en escenaris d’arreu del país, inclosos els del Black Music Festival, el Festival Jardins de Pedralbes i la Mostra d’Igualada, i que per fi podem escoltar tant en format físic (cd) com a les plataformes digitals. L’edició en cd inclou les lletres de les cançons, notes divulgatives, abundant material gràfic i fins i tot un kit de grafit perquè nosaltres mateixos poguem il·lustrar-ne la caràtula.

TOP